Як і де знайти золото в Україні

До цього коротка історія золота в Україні
Золоті самородки зустрічаються в україні
Золоті самородки зустрічаються в україні
How and where to find gold in Ukraine
Незважаючи на те, що золото в Україні останнім часом стало ресурсом високого попиту, воно фактично використовувалося в країні протягом багатьох років. За ці роки на українських археологічних об'єктах були знайдені золоті скарби. Багато хто з них настає з чотирнадцятого століття або, можливо, раніше. Джерело золота невідоме, але існує висока ймовірність того, що лише частина цього золота надходить з самої країни.

Тим не менш, багато золотих артефактів, які були знайдені навколо України, походили з джерел золота, які, імовірно, імпортувалися в країну.

Нещодавно країна всерйоз почала розглядати видобуток власних родовищ золота. Нові методи видобутку та високі ціни на золото багато пов'язані з цим зростаючим інтересом.

Було дуже зрозуміло, що видобуток золота стала дуже популярною в країні, оскільки це могло призвести до нової економічної епохи, коли вона більше не була б залежною від інших країн, як це було раніше.

Де золото?
Золоті самородки зустрічаються в україні
Поточні оцінки того, скільки в Україні є золото, вказують на те, що багато можна знайти. У Західних Карпатах оцінюється близько 400 тонн золота. Між тим, в районі Донбасу в південно-східній частині країни розглядаються близько 500 тонн.

Існує ряд пропозицій, що по всій Україні до 3000 тонн золота. Крім того, в Україні більше двохсот місць знаходження золота. Більшість з них знаходяться в західній і центральній частині країни і змінюються навколо міста Кіровограда, південно-східного міста Дніпропетровська та Криму. На сильно оскарженому Кримському півострові, ймовірно, також є депозити.

Хто йде до золота України?
У країні не багато торгових груп золота. Поклади Салюка та Мужиєва в Закарпатській області є єдиними точками, де золото видобуто в комерційних цілях. Це швидко зростаюча галузь.

У серпні 2012 року український уряд спростив процедуру видачі дозволів на підземне використання, включаючи ліцензії на видобуток газу. Нова процедура, яка призначає видачу ліцензій місцевим органам влади, спрощує застосування ліцензій. Верховна Рада України внесла значні зміни до Кодексу мін.

Деякі комерційні компанії почали придбати права на шахти в певних місцях шляхом отримання ліцензій. Українські, великі гірничодобувні компанії, придбали ліцензію на експлуатацію в Мужиївському родовищі серед кількох інших у Закарпатській області.

Державне підприємство "Сєвєгеологія" придбало ліцензію на розвідку та видобуток 2 золотих родовищ у Дніпропетровській області. Це був депозит "Балка Золотая", в ході випробувань - 6,2 грама золота за тонну та склад Балки Широка, який оцінював приблизно 4 і 7 грамів золота за тонну. Депозити оцінювалися в 50 і 130 тонн золота окремо.

Золота лихорадка в Україні хороша
Як і де знайти золото в Україні
Багато місць навколо України, які люди можуть вивчати, включають точки, які в цей час не мають обмежень. З такою площею, яка була порівняно невивченою, у країні все ще є дуже високий потенціал.

Золотий потенціал, який існує в Україні, є неймовірно великим завдяки тому, що країна нещодавно прийняла рішення про вихід до гірничодобувної галузі. Там ніколи не було кращого часу для в'їзду в країну, щоб отримати золото, ніж зараз, хоча останні політичні потрясіння в країні безумовно впливають на зростання цієї галузі.

Це великі очікування для величезної країни. Тільки час вказує, чи зможуть приватні інвестори та уряд об'єднати та просувати українську золотодобувну галузь в Україні.

Тим часом малих шахтарів та золотодобувних підприємств в Україні дозволяється видобути в районах, де є сильні докази золота в грунті, роблячи економіку своїх міст і країни.

Депозити золота в Україні
Як і де знайти золото в Україні
В Україні можна визначити п'ять областей, в яких доцільно розвивати видобуток золота: Закарпаття, Луганськ, Дніпропетровськ, Запоріжжя та Кіровоград.
Закарпатська область є одним із найпродуктивніших та перспективних регіонів України для видобутку золота.

Незважаючи на те, що в Україні є багато золота, найпоширенішою расою в Україні є гонка до "Амбер".

Джерела:

How and where to find gold in Ukraine:
Ukraine mineral maps:

Sem comentários:

Enviar um comentário